Οι άνθρωποι

Ο Ιωάννης Θεοχάρης, εμπνευστής και ιδρυτής της “Φάρμας Θεοχάρη” είναι γεωπόνος. Σπούδασε στη Νάπολη της Ιταλίας και εργάστηκε επί 35 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κτηνοτροφία και τα ζώα και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί πιο έντονα με τη δημιουργίας της φάρμας. Την ιδιαίτερη αυτή αγάπη του τη μετέδωσε και στα παιδιά του, τα οποία εμπλέκονται ενεργά με την επιχείρηση.

Η Πολυξένη Θεοχάρη, είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Λογιστική και τις Επενδύσεις Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά. Είναι υπεύθυνη για τις οικονομικές συναλλαγές , τις παραγγελίες και τα δημοσιονομικά θέματα της επιχείρησης.

Ο Αντώνης Θεοχάρης ασχολείται ενεργά για πολλά χρόνια στον αγροτικό τομέα. Είναι υπεύθυνος για την καθημερινή ομαλή λειτουργία της φάρμας συνολικά, τόσο για θέματα που αφορούν τα ζώα και την παραγωγή γάλακτος όσο και την οργάνωση και διαχείριση της αγροτικής παραγωγής της φάρμας, που χρησιμοποιείται για την τροφή των ζώων. Είναι υπεύθυνος επίσης για θέματα σχετικά με το Μάρκετινγκ και την επικοινωνία της επιχείρησης